Izdvojeni natječaji i ostale informacije sa 28.03.2018.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg Europe, poziva na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja … Više informacija – LINK

Read Me

Natječaj za sufinanciranje športskih programa, vjerskih zajednica i civilnih udruga

ŠPORTSKE UDRUGE Središnji državni ured za šport   raspisao je Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini.

Read Me

29 novih natječaja u prvih 6 mjeseci

Ratari, vinogradari i mladi poljoprivrednici prvi na redu Ministarstvo poljoprivrede podiže ljestvicu. Nakon što je Ministarstvo gospodarstva za prvu polovinu ove godine najavilo natječaje za poduzetnike vrijedne 600 milijuna kuna, ministar Tolušić uzvratio je planom teškim 3,75 milijardi kuna za natječaje iz Programa ruralnog razvoja. Hoće li pojednostavljenje natječajnih procedura stvarno omogućiti praćenje planirane dinamike ili ćemo ponovno svjedočiti brojnim odgodama, predstoji za vidjeti. U […]

Read Me

Natječaj za dodjelu donacija OTP Banke DD

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu donacija OTP banke imaju registrirane udruge, klubovi i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Read Me

Najava prezentacije projekta

Read Me

Otvoren Natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika

otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega treću godinu za redom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir.

Read Me

Poziv na prekograničnu konferenciju projekta SUECH

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje zajedno sa svojim hrvatskim i mađarskim partnerima na projektu SUECH financiranom iz programa Interreg V-A Hrvatska – Mađarska, 07.03.2018. godine s početkom u 10:00 sati, u prostorima Građevinskog fakulteta u Osijeku, Vladimira Preloga 3 organizira međunarodnu konferenciju na temu energetske učinkovitosti.

Read Me

Izdvojeni natječaji i ostale informacije – 27.2.2018.

Aktivne natječaje možete preuzeti ovdje – LINK

Read Me